SON DAKİKA

Sosyal Medyada Paylaş

MHP Biga İlçe Başkanlığından Biga Engelliler Derneğine Ziyaret

MHP Biga İlçe Başkanı Sn. Salih ALTINKAYA ve yönetimi, MHP Biga Kadın Kolları Başkanı Sn. Hanife ÇETİN ve yönetimi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Biga Engelliler Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldiler. İlçe Başkanımız Salih Altınkaya, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek için belirlenmiş bir gün olan 3 Aralık, kutlanması gereken bir gün değil, sorunların dile getirilmesi ve bu sorunlar için çözümler üretilmesi gereken bir gündür.

Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımıza ve onların her zaman yanlarında bulunan fedakar ailelerine sağlık, huzur ve başarı dolu bir yaşam diliyoruz.

SON EKLENENLER
motosiklet kazası: Bir kişi yaralandı

motosiklet kazası: Bir kişi yaralandı

28/11/2023 GÜNCEL

Biga da  meydana gelen tek taraflı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler

Devamını Oku
“Hep birlikte çok çalışarak başaracağız”

“Hep birlikte çok çalışarak başaracağız”

27/11/2023 GÜNCEL, SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adaylığı başvurusu için son günlere girilirken; CHP Karabiga Belde Başkanı Semih

Devamını Oku
Scroll to Top