Biga’mızın iş adamlarından ve Kar İnşaaat’ın sahibi Mehmet Yüzbaşı’nın annesi Hafize Yüzbaşı 80 yaşında hayatını kaybetti.
Yüzbaşı Bağlık Mahallesi Veysel Karani Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla İstasyon Mezarlığına sonsuzluğa uğurlandı.
Cenazeye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürleri Erbay Bekiroğlu, Vedat Deniz, Abdullah Yılmaz, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, esnaflar, STK temsilcileri ve çok sayıda sevenleri katıldı.