Afyon Karahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra diyetisyenlik belgesini alan Emine Ceylan, ablası hemşire Simge Ceylan ile birlikte Biga’da Kavaklık Parkı’nın karşısında bulunan iş yerini bugün törenle hizmete açtı.
Nurgül Çiçek Evi organizasyonunda gerçekleştirilen açılış töreni eski Biga Belediye başkanı Mehmet Özkan’ın duaları ile başladı. Açılışa Biga Belediye Bülent Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Borazan, MHP İlçe Başkanı Salih Altınkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Daha sonra konuşma yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan “ekonomik olarak zor günlerde olmamıza rağmen Biga’mızda her hafta birçok işletmeyi hizmete açıyoruz. Bu iş yerimizin açılışının da hem diyetisyen kardeşimize hem de ailesine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Daha sonra görüşlerini aldığımız diyetisyen Emine Ceylan “Bigalıların sağlıklarına dokunmayı, onlara daha sağlıklı bir yaşam sunmayı hedefliyoruz. Tüm Bigalıları iş yerimize kahve içmeye ve tanışmaya bekliyoruz” dedi.
Genç Diyetisyenin babası olan aynı zamanda Yukarı İnova Köyü Muhtarı Ali Rıza Ceylan da Biga Tribün’e yaptığı açıklamada “kızlarımızın bu mutlu ve gururlu gününde bizler de çok sevinçliyiz. Çocuklarımızın mutlu olması için ailesi olarak biz elimizden geleni yaptık, danışanlarına sağlıklı hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.
Diyetisyen Emine Ceylan’ın iş yeri Sakarya Mahallesi Kavaklık Caddesi No: 33-35 Biga / Çanakkale adresinde faaliyet gösteriyor.