SON DAKİKA

Sosyal Medyada Paylaş

CHP’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Daha önceki basın açıklamamızda da belirttiğimiz üzere, Karabiga Belediyesi’nin ağaçlarla alıp veremediği  mücadele halen son sürat sürmektedir.

Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi üyelerimiz devamlı uyarmalarına rağmen, Karabiga’mızın girişindeki 3 kmlik yol boyunca bulunan palmiye ağaçlarını sulamayarak kurutup sökmek için direnen Karabiga Belediyesi; şimdi de gençleştirme budaması adı altında sahildeki iğde agaçlarına gözünü dikmiş durumdadır. Son günlerde bütün dünyanın doğayla mücadelesinin bir ürünü olan Covit 19 virüsüyle uğraştığı şu günlerde, Karabiga Belediyesi’ni ağaçları kurutmak için girdiği bu anlamsız mücadeleden vazgeçmeye çağırıyoruz.

Nasıl doğayla barışacakları konusunda, sulamadan budamaya kadar, Ziraat Fakültesi mezunu olan Biga İlçe Başkanımız dahil ziraatçi bütün parti üyelerimiz de gönüllü yardıma hazırdır. BİZ DOĞAYI KORUDUKÇA DOĞA DA BİZİ KORUR.

SON EKLENENLER
Arıza yapan araç kaza yapmış halde bulundu

Arıza yapan araç kaza yapmış halde bulundu

18/01/2025 GÜNCEL

Biga Sarıkaya  kavşağında gece yarısı arıza nedeniyle yol kenarında park halinde olan 20 LF 993

Devamını Oku
HASTANE YENİDEN MERKEZE GELİYOR

HASTANE YENİDEN MERKEZE GELİYOR

18/01/2025 EĞİTİM-SAĞLIK, GÜNCEL, SİYASET

Ankara’dan yeni yatırımların heyecanıyla dönen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yıllardır beklenen müjdeyi kent

Devamını Oku
Scroll to Top